Voeg een bericht toe

Los de som op: 6 plus 12 is gelijk aan

robin van steenbergen

Ik doe een sport waarbij ik regelmatig blessures oploop en ik heb daardoor veel ervaring opgedaan met fysiotherapie in mijn leven.  Sinds ik ReAT heb ontdekt wil ik alleen nog maar daarheen om van nieuwe blessures af te komen. Toen ik hoorde dat Marc geen reguliere fysiotherapie meer geeft bij ReAT was ik in eerste instantie erg bedroeft,  maar al snel was ik super blij nu daar ook Lucas te hebben mogen ontmoeten. Hij heeft dezelfde passie voor het vak als zijn collega's en tevens de kennis en plezier. Na slechts een paar sessies heeft hij erg effectief en op prettige manier mij van een paar vervelende blessures afgeholpen waarvan 1 erg lastige.  Dank en hartelijke groeten aan het hele team !

Hartelijke  groet,

Robin


dinsdag 22 mei 2018
Jacqueline Hootsmans

Al een paar jaar liep ik standaard met pijn in mijn voeten: vaak zo erg dat ik niet langer dan een half uurtje kon staan en het duurde uren voor het wegtrok. Ik ben bij verschillende fysiotherapeuten geweest, maar helaas zonder resultaat....ondanks het masseren, trekken en duwen van botjes en de vele voetoefening. Via mijn zus kwam ik bij Marc terecht. Hij heeft mij binnen een anderhalve maand van de pijn afgeholpen door het niet in mijn voeten te zoeken maar mijn rugspieren te masseren en door oefeningen soepel te maken. Helemaal top.


donderdag 08 februari 2018
Freek

Behandelingen gehad van Peter voor een terug gekomen nek/schouder klacht. Goed ontvangen en behandeld door Peter. Klacht was daarom snel weer verholpen.

Ben zeer blij dat ik bij jullie de behandelingen heb gehad, bedankt.


woensdag 26 april 2017
Brigitte Moens

In 2002 ben ik geopereerd aan een nekhernia en 11 jaar later in 2013 voor de tweede keer met als gevolg flinke nek- schouder- en rugklachten. Om de zoveel tijd kwam ik bij een fysiotherapeut waar ik een paar behandelingen kreeg met thuisoefeningen maar met weinig resultaat op de lange termijn. Afgelopen jaar  ben ik met Golflessen begonnen en kwam ik op de golgfclub Rayen Bindraban tegen. Ik kreeg erg veel last van mijn handen, armen en schouders en heb dit met Rayen besproken. Hij adviseerde mij om langs te komen bij hem op de praktijk . Het beste wat ik ooit heb gedaan. Ik kreeg Marc toegewezen als fysiotherapeut. Hij gaf aan dat je niet alleen de plek waar je pijn had moest behandelen maar ook kijken waar de oorzaak vandaan kwam m.a.w.hij begon met mijn polsen daarna armen schouder nek en gehele rug. Het was, zeker in het begin, erg pijnlijk maar na een aantal weken van behandelingen gecombineerd met thuisoefeningen begon ik te merken dat  bepaalde bewegingen en houdingen mij beter afgingen o.a  bij het sporten (Pilates) en golf en ook op mijn werk had ik minder last. Ik voel dat er veel minder spanning in mijn rug is, doe ook braaf elke dag mijn oefeningen anders heeft het werk van Marc geen zin. Kortom, ik ben heel blij dat ik bij Marc ben terechtgekomen . Het is tot nu toe geen enkele therapeut gelukt om dat te bereiken wat Marc heeft bereikt met deze behandelingen en daar ben ik heel blij mee.

Bedankt Marc


donderdag 23 februari 2017
Djilani Saddal

nadat ik mijn voorste kruisband heb afgescheurd met voetballen in Februari 2016 ben ik terechtgekomen bij Reat , en hier heeft Marc mij met open armen ontvangen vanaf dag 1 heeft Marc mij gesteund en gepusht om door te blijven gaan Marc is een fantastische fysiotherapeut. En niet alleen Marc maar ook Jeroen, Peter en Martijn. Maar ik heb het meest met Marc getraind. Ik ben zeer blij dat ik bij Reat ben terechtgekomen als ik eventjes pijn had wist Marc gelijk wat er aan de hand was. Ik weet nog goed dat ik bang was voor de operatie maar dankzij Marc ben ik er tegen aan gegaan en ben ik sterker uit mijn revalidatie gekomen , en dat had Marc mij ook beloofd. Ik raad een ieder aan om bij Reat langs te gaan als je een pijntje hebt of ergens last hebt.

Marc ik wil je bedanken voor alles wat je me hebt geleerd en alles wat je voor me hebt gedaan je bent fantastisch.

Groetjes ,

Djilani


woensdag 15 februari 2017
Anneke Henzel

Na een val in augustus waarbij ik mijn knie geblesseerd heb, heb ik uiteindelijk aangeklopt bij fysio via de sportschool. Marc wist na mijn intake gesprek direct waar de pijn vandaan kwam en heeft mij na een behandeling en oefeningen thuis goed geholpen. Nu nog blijven doorgaan met de opgegeven oefeningen en ik hoef niet meer terug te komen. Heel fijn, bedankt.


maandag 13 februari 2017
Sherla Markiet

Onlangs heeft Marc een fantastistische behandeling op mijn knie losgelaten want eenmaal geopereerd blijf je last houden van een zeurende linker knie. Mijn rechter knie begon nu ook te haperen. De oorzaak was dat ik door de pijn in mijn linker knie wat meer op mijn rechter been ging leunen. Marc kwam er ook achter dat mijn diepe rug ook wel de boosdoener van mijn knie klachten kon zijn.

Marc heeft doormiddel van een behandeling met druk en oefeningen mijn rechter knie helemaal pijn vrij gemaakt. Ik ben eerder ook voor mijn rugklachten behandeld bij Marc en heb tot de dag van vandaag geen last meer van rugklachten.

Marc je bent een topper!! Bedankt dat je me zo goed hebt behandeld.

 

groet Sherla Markiet ( roepnaam Sheila )


vrijdag 27 januari 2017
Philip

Na een elleboogbreuk kwam ik 6 weken geleden terecht bij Lucas. Ik kende ReAT nog van eerdere fysio-behandelingen dus koos ik ervoor om hier weer aan te kloppen voor het helpen bij mijn herstel. Mede dankzij de goede en professionele aanpak verliep mijn herstel boven verwachting en is mijn elleboog weer helemaal in orde!  

Dank Lucas voor je professionaliteit, goede gesprekken en creatieve trainings-oefeningen. Ik hoop natuurlijk niet snel terug te hoeven komen, maar mocht het nodig zijn dan weet ik waar ik terecht kan! 

Vriendelijke groet, 

Philip


donderdag 26 januari 2017
ingrid samseer

Na een maand of acht met pijn aan mijn linkerbeen te hebben gelopen werd in eindelijk doorverwezen naar een fysiotherapeut bij het ReAt. Ik kwam bij Marc voor een intake gesprek/onderzoek. Marc wist mij meteen te vertellen waar de pijn vandaan kwam.

Na 4 keer door Marc te zijn behandeld konden we aan spierversterkende oefeningen beginnen, waar ik heel veel baat bij heb gehad. Marc je bent een man die zijn vak verstaat, en ik ben heel erg blij dat er zulke professionele therapeuten als jij er zijn. Je advies om te blijven bewegen en sporten zal ik zeker volgen. Ik ben een heel blij mens dank zij jouw Marc.          Dank je wel.

Ingrid Samseer


zaterdag 14 januari 2017
Ro Juthan

Met bewegingsbeperkingen over mijn hele lichaam, lage rugklachten en met name niet de power hebben om te sporten, heb ik een afspraak gemaakt met Marc .Waarom weer een ReAt fysio, omdat ik bij alle andere fysio problemen met vakbekwame,professionele en vriendelijke therapeuten te maken heb gehad. Ook mijn vrouw, zoon en kleinzoon zijn van hun fysio problemen af dankzij de fysio therapeuten van ReAt.

Na een korte intake gesprek/onderzoek was de diagnose vastgesteld. Rust Roest. De spierspanningen werd door massage gereduceerd en dmv gerichte oefeningen werden de               bewegingsberperkingen steeds minder. De tweede week mocht ik samen met de fysio therapeut in de sportzaal aan spierversterkende oefeningen werken.

Na 3 weken samen intensief gewerkt te hebben, kan ik weer normaal sporten. Dank je wel Marc.

Ro.Juthan


zaterdag 14 januari 2017
Ro Juthan

test


zaterdag 14 januari 2017
Marc

TEST TEST TEST TEST


vrijdag 13 januari 2017
Peter

Hallo na bijna een jaar met pijn trainen aan me rechter

arm (aanhechting) sprak ik martijn aan van het reat team

kon meteen een afspraak met hem maken, ben meteen

de zelfde week gegaan. Stond na 10 min al weer buiten

voelde meteen al minder pijn, TOP na 3 afspraken 

was ik er vanaf, dat ik daar zolang mee heb doorgelopen

het belemmerde me echt wel in me trainen kan nu 

weer lekker gas geven. Thanks martijn.TEAM REAT


dinsdag 29 november 2016
Chevienna

Ik ben Chevienna en ik ben 15 jaar. Tijdens het voetballen had ik een blessure in mijn hamstrings opgelopen, waardoor ik niet meer kon rennen en soms ook wel lopen. Gelukkig kwam ik bij ReAT en hielp Peter mij. Na de eerste behandeling en de oefeningen die hij mij als huiswerk had gegeven, ging het al stukken beter. Ik was ongeveer 5 weken aan het herstellen, maar merkte dus al na 1 week resultaat. 

Mijn ervaringen met het team van ReAT zijn zeer positief. 

Bedankt daarvoor!,

Chevienna


zondag 23 oktober 2016
Onbekend

Met ernstige nekklachten kon ik vrij snel terecht bij de fysiotherapeut. Mark wist gelijk te herkennen waar mijn klachten vandaan kwamen. Mark was erg vriendelijk en professioneel, kon mij precies uitleggen wat er aan de hand was en wist direct daarop te behandelen. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop hij mij behandeld heeft. Als ik hem zou Mogen beoordelen, zou hij van mij een 9,8 krijgen!

Mark, je bent geweldig, dank je wel voor jouw steun en goede werk, evenals de stagiaire!


vrijdag 21 oktober 2016
 
Powered by Phoca Guestbook