ReAT medewerkers

Jennifer Jennifer Aikman is een zeer ervaren secretaresse en ons eerste aanspreekpunt in de praktijk. Zij draagt zorg voor alle administratieve taken rondom planning van patiënten, declaratieverkeer en personeelszaken.
Rayen Rayen Bindraban, directeur en arbeidsfysiotherapeut. Lees ook zijn profiel en cv.
Mark

Marc Altyzer, Algemeen fysiotherapeut en (top)sport kracht- en conditietrainer. Hij heeft ook bijscholingen gevolgd in Mulligan Mobilisaties, Manuele Therapie volgens Marsman methode, Taping technieken en de stagebegeleiders opleiding aan de HvA afgerond. Naast zijn opleiding Fysiotherapie heeft hij ook de sportopleiding bij het CIOS afgerond met als specialisatie “loop en conditietrainer”. In zijn “schaarse” vrije tijd beoefent hij de wielersport op een respectabel topamateur niveau.

Per 01 oktober 2017 niet meer werkzaam als fysiotherapeut bij ReAT.

Naomi Naomi Valpoort, Algemeen fysiotherapeut en momenteel bezig aan haar laatste jaar Master Sportfysiotherapie. Zij heeft 1 jaar stage gelopen bij de C-junioren van Ajax en daarna nog 3 seizoenen gewerkt. Daarnaast heeft zij ook de cursus tot stagebegeleider aan de HvA afgerond. Naomi heeft als hobby voetballen, haar voetbalpassie heeft er ook toe geleid dat ze in maart 2010 haar diploma pupillentrainer bij de KNVB heeft gehaald. In augustus 2013 heeft zij haar fysiotherapeutische skills vergroot door het behalen van Mulligan A & B.
   
   
Zora Zora ter Koele, is algemeen fysiotherapeut. Hobby’s Basketbal op eredivisie niveau 2006 tot 2012. Boksen en muziek.
Lucas Lucas Kragt, Algemeen fysiotherapeut met specialisatie Dryneedling.
x Rami Zeyada, Algemeen fysiotherapeut en conditie en krachttrainer met specialisatie Dryneedling.
   
 


Maak ook kennis met de fysiotherapie studenten bij ReAT

 


Girls Team ReAT 2021

 

GirlsTeamReAT 2021 

 


ReAT Team 2017

 

ReATTeam 2017 

 


ReAT Team 2016

 

ReATTeam 2016