ReAT haalt zijn HKZ certificerings keurmerk

op .

ReAT heeft met trots na vele maanden administratieve rompslomp zijn HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling Zorgsector) certificering gehaald.
Met een HKZ certificering laat je zien dat je in de praktijk structureel werkt aan optimaliseren van je bedrijfsprocessen ten einde de kwaliteit van dienstverlening aan de klanten steeds te blijven verbeteren.
Onze praktijk is beoordeeld (geaudit) door een onafhankelijk instantie (KIWA). Zij beoordelen of we voldoen aan alle veiligheids en inrichtingseisen, of we voldoen aan kwaliteitscriteria voor het uitoefenen van ons beroep en verder of alle privacy  is gewaarborgd. Verder of de elektronische patiënten dossier doelmatig en volledig zijn ingevuld volgens de KNGF richtlijnen, het persooneels beleid voldoet aan wettelijke eisen, klanttevredenheids- onderzoeken goed zijn uitgezet etc.(te veel om op te noemen)

Kortom we laten op transparante wijze zien dat: de zaken intern goed op orde zijn, de klant principieel centraal staat, we betrouwbare resultaten kunnen presenteren en voortdurend werken aan verbetering van de zorg-en dienstverlening.
Lees meer erover Wat is het HKZ keurmerk

Wij willen via deze weg ook al onze cliënten feliciteren en vooral bedanken voor het geduld dat ze opbrengen (en nog steeds doen) bij het invullen van alle vragenlijsten en doen van verschillende metingen.
Ons vak fysiotherapie is de laatste jaren erg veranderd, al onze resultaten moeten meetbaar in maat en getal worden gereproduceerd, alleen op deze manier kunnen we ons transparant en geloofwaardig verantwoorden. En vooral ook aan u verantwoorden of het zinvol is wat we doen of niet.

                   ISO 9001 HKZ, Kiwa gecertificeerd

Met vriendelijke groeten, Rayen Bindraban.