ReAT brengt CD met ontspanningstechniek uit

 

Met trots hebben we onze eerste CD voor autogene training uitgereikt aan Andy Souwer.
Autogene training is een ontspanningstechniek om jezelf te leren ontspannen. Autogeen wil zeggen dat je het uiteindelijk zelf moet doen. Er is wel een oefenperiode voor nodig en daarbij is de CD een handig hulpmiddel. Autogene training wordt door sommigen ook wel een westerse Yoga techniek genoemd. Het is gemakkelijk en overal toe te passen en in het dagelijkse leven kost het hoogstens 15 tot 20 minuten per dag. Door regelmatig te oefenen leer je je in te leven in lichamelijke en geestelijke ervaringen die samengaan met een gevoel van rust en ontspanning. Hierdoor ontwikkel je het vermogen om, op elk gewenst moment en in korte tijd, om te schakelen van een toestand van hoge activiteit naar volledige ontspanning en andersom.
Autogene training wordt in de topsport veelvuldig gebruikt en vormt vaak ook een onderdeel van mentale training (focussen, bewustworden van ideale prestatie toestand).
Autogene training leert je spanning onder controle te houden, verbeeldingsvermogen beter aan te spreken.

Niet alleen de topsporter, maar iedereen die te maken heeft met ongemakken die mede veroorzaakt worden door een jachtig leven, stress, werkdruk, overmatige geestelijke inspanning en concentratie stoornissen, heeft erg veel profijt van de effecten van autogene training.

Lees meer over Autogene Training

Mocht u interesse hebben in deze CD (Nederlands ingesproken), is die te verkrijgen bij ons voor € 7,50 ex verzendkosten.

{webgallery}

 {/webgallery}