ReAT adviseert suppletie van 2-prepare als ondersteuning voor een gezond lichaam


ReAT wordt heel vaak benaderd om voedingssupplementen onder de aandacht te brengen van onze sporters en cliënten. Wij zijn hier zeer voorzichtig mee omdat er vaak veel beloofd wordt maar er geen wetenschappelijke basis aan de claims zit.

Vorig jaar maakten we kennis met 2-Prepare® van de firma GLNP Life Scienes; dit is een L-glutamine preparaat (een belangrijk aminozuur) in combinatie met EGCG, de meest werkzame stof uit groene thee. Het is een wetenschappelijk onderbouwd product dat duidelijk het prestatie vermogen van onze sporters bevordert en de spierafbraak voorkomt tijdens periodes van afvallen. Beide stoffen ondersteunen het natuurlijk afweersysteem, dus minder last van ongewenste infecties tijdens de zware trainingen. Het blijkt ook dat de verzuring van spieren wordt uitgesteld tijdens de trainingen Naast deze wetenschappelijke informatie wilde ik (Rayen Bindraban) het ook proefondervindelijk vast stellen.
 
Alle K1-vechters die bij ReAT trainen en begeleidt worden gebruiken 2-Prepare.
Andy Souwer geeft één van zijn geheimen prijs, steeds op wedstrijd gewicht komen dus geregeld weer afvallen met behoud van spiermassa en kracht. Klik hier om de video van Andy Souwer en 2-Prepare te bekijken
Hesdy Gerges (Klik hier om de video van Hesdy Gerges en 2-Prepare te bekijken) presteerde super het laatste jaar en steeg als een komeet met mega veel trainingen en haast geen blessures, hij en ik zijn ervan overtuigd dat 2-Prepare®een belangrijke rol heeft gespeeld.
Jerome le Banner en Tyrone Spong zijn super enthousiast over 2-Prepare®. Ook wielrenners en sprinters beweren sneller te herstellen.

Naast topsporters zijn ook verbluffende resultaten gezien bij mensen die na een operatie moesten herstellen of bij mensen met diabetes. Er loopt momenteel onderzoek naar de invloed van glutamine suppletie bij diabetes waarvan we de resultaten met spanning afwachten. Wij hebben toevallig al proefondervindelijk vastgesteld dat enkele van onze cliënten minder medicatie behoeven te gebruiken en één persoon zelf al een paar weken op dokters advies gestopt is met toedienen van insuline.

Bewezen is dat 2-Prepare® de vetstofwisseling stimuleert, de spierafbraak afremt en de kans op infectie ziekten verminderd. Door deze kwaliteiten vormt 2-Prepare® dus een hele goede ondersteuning bij mensen die graag met behoud van een gezond lichaam af willen vallen.

Wij van ReAT staan voor promoten van gezonde leefstijl, voeding en de juiste suppletie. Het zou haast oneerlijk zijn om u deze informatie over 2-Prepare® te onthouden.
Om deze redenen heeft ReAT ook besloten dit product via haar webshop te verkopen, u besteld dan rechtreeks bij de leverancier tegen gunstige condities. En u krijgt via hun site verdere uitgebreide informatie. Lees meer hierover.

Via de fabrikant hebben we speciaal voor onze klanten een korting kunnen krijgen van 10% tot eind september 2011.
BELANGRIJK! VOOR 10% KORTING: Typ bij kortingsbon in: ReAT
(let op, is hoofdlettergevoelig).

Belangrijk om te weten is dat 2-Prepare®goedgekeurd is door de NZVT anti-dopinglijst en dus door topsporters gebruikt mag worden.

Interesse in wetenschappelijke informatie en onderzoeken hierover, stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
o.v.v. literatuur 2-Prepare.
2-prepare