ReAT Nieuwjaarsrede 2012

Nieuwjaarsrede 2012 van Rayen Bindraban

Nadat u allen al door  familie, kennissen en vrienden  bent gebombardeerd met alle goede wensen voor 2012, zal ik dat ook dunnetjes overdoen. Ik wens u allen mede namens het gehele team van ReAT fysiotherapie een voorspoedig 2012 met veel geluk, gezondheid en plezier in uw werk en leven. Van deze gelegenheid ga ik gebruik maken om ReAT over 2011 te evalueren. Het jaar 2011 is een roerig maar zeer succesvol jaar geweest voor ReAT:

  • We hebben onze HKZ-iso certificering gehaald en geprolongeerd
  • We zijn een pluspraktijk ( 5 sterren ) geworden
  • We hebben het predicaat topzorg gekregen, dat kunnen maar 8 praktijken zeggen in Amsterdam
  • ReAT heeft een compleet nieuwe website gehad met veel interactieve mogelijkheden
  • ReAT heeft goede zaken gedaan bij 2 nieuwe en grote bedrijven (IKEA, Amsta)
  • ReAT heeft 3 medewerkers aangetrokken, een office manager (Jennifer), een kwaliteitsmanager (Erik) en een fysiotherapeut (Cagdas)
  • ReAT heeft een start gemaakt met de oprichting van een gespecialiseerd Performance Center in Landsmeer

Mede dankzij het vertrouwen die u allen in ons stelt  maakt dat wij kunnen ons verder kunnen ontwikkelen. Daarvoor wil ik u allen hartelijk bedanken.

Het meest uitspringende pluspunt dat ReAT het afgelopen jaar heeft gehad is toch de aanstelling van Jennifer die voor een ieder heel veel administratie uit handen neemt en de praktijk op een perfecte manier weet te runnen. Hierdoor hebben alle medewerkers meer tijd voor hun patiënten. Voor onze klanten was het even wennen dat ze hun eigen therapeut niet meer rechtstreeks aan de lijn krijgen, maar indien nodig worden de klant altijd teruggebeld

Ons gehele team zal zich ook dit jaar zich volledig inzetten om service dienstverlening en transparantie op het hoogste niveau aan te bieden. U bent wederom dit jaar verzekerd van zeer goede zorg, heldere informatie voorziening en ruime openingstijden.