ReAT breidt dienstverlening uit met Fysiotherapie online

ReAT heeft sinds kort haar dienstverlening uitgebreid met Fysiotherapie online. Deze dienstverlening wordt nog maar door een beperkt aantal praktijken gegeven en in Amsterdam zijn we de enige. Met  Fysio Online brengen we 2 vormen van fysiotherapie samen: begeleiding in onze praktijk en online via de PC.

Hoe ziet dat er uit?
U krijgt eerst een uitgebreid intakegesprek waarin de fysiotherapeut de klachten bespreekt. Dan wordt bekeken of u in aanmerking komt voor het Mijn Fysio Online traject. Als het u wat lijkt krijgt meer uitleg over hoe het werkt. Oefeningen, adviezen en voorlichting in de vorm van duidelijke 3D animaties. maken deel uit van het online traject. Tevens kunt u online met uw fysiotherapeut communiceren tijdens het traject. De voortgang wordt gemonitord middels vragenlijsten en samen met nog 3 persoonlijke contact momenten in de praktijk.

Is Mijn Fysio Online beschikbaar voor iedereen?
Mijn Fysio Online is een project wat samen met zorgverzekeraar UVIT (Univé, VGZ, IZA en Trias) is opgezet. Om deze reden wordt dit ook alleen vergoed voor verzekerden van deze zorgverzekeraars uit de aanvullende polis.
Uiteraard kan er ook particulier ( op eigen kosten)  hiervan gebruik gemaakt worden.
Mijn Fysio Online is op dit moment alleen nog beschikbaar voor mensen met lage rugklachten, in de toekomst wordt dit verder uitgebreid.

Meer weten?
Wanneer u meer wilt weten kunt u contact opnemen met de praktijk op 020-6194588 of stuur een mail naar Marc Altyzer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook kunt u op de site van Mijn Fysio Online antwoorden op veelgestelde vragen teruglezen.